Видавництво ПП “ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР” 

Шановні автори, доброго літнього дня Вам.

 

Видавництво ПП “ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР” http://entc.com.ua/ є видавцем не тільки наукових журналів, але й монографій, книг, посібників, авторефератів, методичних посібників тощо.

Ви можете ознайомитися з каталогом виданих монографій http://monograph.com.ua/pctc/catalog

Замовляючи наукове видання у ПП “ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР”, ви отримуєте:

– збереження авторських прав за автором;

– ISBN, DOI, верстка;

– електронне видання та розміщення його в каталозі монографій;

– індексація міжнародними ресурсами http://monograph.com.ua/pctc/indexing

 

Вартість видання розраховується індивідуально в залежності від обсягу та потрібних послуг.

 

Навіщо Вам монографія?

 

1)  Згідно до НАКАЗу МОН України від 14.12.2015 № 1287

·  Монографії та /або розділи монографій, що опубліковані  за темою проекту українськими видавництвами державною мовою (вказується кількість друкованих аркушів).

· Монографії та/або розділи монографій, що опубліковані у закордонних виданнях мовами країн, які входять до ОЕСР, та/або офіційними мовами Європейського Союзу, які не входять до ОЕСР (вказується кількість друкованих аркушів).

 

2) Згідно до НАКАЗу МОН України від 15.01.2018 № 32

Головний редактор та усі члени редакційної колегії повинні задовольняти одному з таких критеріїв:

·  наявність монографії (або двох розділів у колективних монографіях), виданої(них) за останні 10 років видавництвом(вами), перелік яких затверджується наказом МОН, з урахуванням рекомендацій Наукового комітету Національної ради України з питань розвитку науки і технологій;

·  наявність не менше двох монографій та/або чотирьох розділів у колективних монографіях, виданих за останні п’ять років видавництвами, що не входять до переліку видавництв, який затверджується наказом МОН. Такі монографії мають бути рекомендовані до друку вченою радою закладу вищої освіти або наукової установи та пройти якісне незалежне рецензування щонайменше трьома рецензентами, прізвища яких повинні бути вказані у вихідних даних монографії;

 

3) Згідно до ПОСТАНОВА Кабінету Міністрів України від 6 березня 2019 р. № 167

·  Вчений, який пропонується до складу ради, повинен мати не менше трьох наукових публікацій, опублікованих за останні п’ять років, за науковим напрямом, за яким підготовлено дисертацію здобувача, з яких не менше однієї публікації у виданнях, проіндексованих у базах даних Scopus та/або Web of Science Core Collection. До таких публікацій зараховуються монографії, розділи монографій, статті у періодичних наукових виданнях, включених до переліку наукових фахових видань України, затвердженого МОН, або у періодичних наукових виданнях інших держав.