Видавництво «Молодий вчений»

 

 

Шановні колеги, дорогі друзі!

Розпочався новий навчальний рік, який відрізняється від попередніх тим, що всі ми зараз перебуваємо у складних умовах війни. Але, незважаючи ні на що, ми намагаємося сумлінно робити свою справу.

Оскільки в умовах окупації співробітникам видавництва якісно працювати ставало дедалі складніше, було прийнято рішення переїхати до міста Одеси. Ми призвичаїлися до нового місця та прагнемо й надалі бути максимально корисними та ефективними для вас.

З метою вдосконалення роботи видавництва було прийнято рішення про перенесення сайту на платформу Open Journal Systems, що забезпечить відкритий доступ до наукових матеріалів, прискорить передачу та обмін знаннями і допоможе ефективніше використовувати отриману інформацію для подальших наукових досліджень. Сподіваємось, що вам стануть до вподоби наші нововведення.

Ми готові до нових звершень і співпраці. Слідкуйте за нами, будьте разом із нами та беріть участь у наших наукових проєктах! Разом до перемоги!

 

Науковий журнал
«Молодий вчений»

Приймаємо статті до мульти-дисциплінарного рецензованого видання, метою якого є поширення актуальної наукової думки та щомісячна публікація статей у різних предметних галузях науки.

Науково-практичні конференції

Запрошуємо взяти участь у роботі науково-практичних конференцій, що проходять дистанційно в різних містах України та охоплюють всі галузі науки.

За підсумками кожної конференції кожен учасник отримує збірник та іменний сертифікат.

Публікація у зарубіжних
виданнях

Скористайтеся можливістю опе-ративно опублікувати матеріали в зарубіжних періодичних виданнях (одне з яких індексується у наукометричній базі ESCI by Web of Science), наукових конференціях і колективних монографіях від європейського видавництв.

Контакти:
Видавництво «Молодий вчений»
E-mail: 
info@molodyivchenyi.ua
Web: 
www.molodyivchenyi.ua
Vodafone: +38 (095) 778 74 79
Київстар: +38 (067) 695 64 10