МІЖНАРОДНА ПРОГРАМА НАУКОВОГО СТАЖУВАННЯ

Шановні колеги!

Інформуємо Вас про те, що Міжнародна програма наукового стажування успішно стартувала! 

Для всіх охочих зберігається можливість приєднатися до Програми по ходу на тих же умовах.  Ви будете підключені до Міжнародної Програми, лише надішліть заявку для реєстрації. Ви нічого не пропустите. Відеозаписи зберігаються протягом 2 місяців.

 Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України  № 1/9-696 від 24.07.2020 “Про забезпечення функціонування системи атестації наукових і науково-педагогічних кадрів”, зважаючи на пандемію та обмеження при перетині державних кордонів, Ви можете проходити її дистанційно. 

8 тисяч здобувачів захистили свої докторські та кандидатські дисертації протягом останніх 3 місяців. Для отримання наступних вчених знань їм просто необхідно пройти міжнародне наукове стажування! Ця програма для них!

Серед спікерів: лідери США, ОАЕ, ФРН, Ізраїлю, Франції, Італії, КНР, Пакистану, Великобританії, керівники та засновники корпорацій Amazon, Tesla, Space-X, Facebook, Alibaba, Alipay, Microsoft, Apple, Google, видатні вчені і письменники – Нобелівські і Пулітцерівські лауреати, діячі культури, співаки, кінозірки, спортсмени  – лауреати премій Оскар, Греммі, Золотий Глобус та інших.

Концентровані Інтелект, Розум, Успіх, Досвід, Знання, Цінності, Компетентності, Емоції, Досягнення – все це в Міжнародній програмі наукового стажування. Тисячі викладачів і науковців з різних країн світу вже приєдналися до програми. Їм буде про що розповісти студентам, аспірантам і колегам. 

Повна інформація і навчальний розклад Програми за посиланням: 

https://whfpdubai.com/uk/mizhnarodne-naukove-stazhuvannya

Радимо, не забудьте отримати і зберегти Міжнародний Сертифікат. В ньому:

·          Підтвердження отримання Вами кваліфікації ”Міжнародний Викладач /Старший дослідник“ – для  можливості працевлаштування за кордоном і в Україні 

·         Підтвердження надання Вам Міжнародного Гранту IEG/U/2021/04/12 – для акредитації, атестації та звітності 

·         Підтвердження проходження Вами Міжнародної програми наукового стажування в країнах ЄС та ОЕСР в кількості 180 годин або 6 кредитів ECTS – для отримання вчених звань доцента, професора, підтвердження міжнародного наукового досвіду та успішного продовження контракту

Початок і закінчення програми:  25 червня – 16 серпня 2021 року.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час протягом півтора місяця(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація: завершення реєстрації 15 липня 2021 року (включно) через  офіційну електронну пошту internship@whfpdubai.com

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний email: 

internship@whfpdubai.com

·         Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою та Ім’я і Прізвище англійською, як в закордонному паспорті

·         Своє місто і область

·         Місце роботи і Посаду

·         Свій  email  і Cвій мобільний телефон

2. В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму наукового стажування!

 Видача міжнародних сертифікатів: для попередньої перевірки вже в червні, остаточно до 20 серпня 2021 року.