Конкурс-флешмоб “Напиши лист-31 побажання Україні та захиснику України”

З нагоди 31-ї річниці проголошення незалежності України Центр досліджень «Покутської трійці» та Центр студентського розвитку оголошують проведення конкурсу-флешмобу
 «Напиши лист-31 побажання  Україні та захиснику України».
           Для українців свобода і гідність завжди були і залишаються основними цінностями. Сьогодні українці борються за правду і справедливість, за цінності вільного світу, демонструючи сміливість і єдність української нації.
         Конкурс проводиться у двох номінаціях :
  1. «Напиши лист-31 побажання Україні!»;
  2. «Напиши лист-31 побажання захиснику України!».
         Лист не повинен перевищувати двох сторінок формату А4, у листі можна писати побажання, а також роздуми про війну та  Перемогу України, висловлювати свої думки та почуття, оперувати історичними фактами, в кінці листа обов’язково вказати адресанта. Листи можуть бути написані трьома мовами – українською мовою, англійською мовою та польською мовою.
        Запрошуємо до участі у Конкурсі студентів, учнів, письменників, журналістів, педагогів, волонтерів, громадських діячів та всіх охочих!
         Також запрошуємо взяти участь у флешмобі міжнародну спільноту, будемо раді, якщо листи нашим захисникам напишуть друзі-іноземці.
Всі листи будуть роздруковані та передані воїнам ЗСУ.
Конкурс-флешмоб проводиться з 20 серпня по 24 серпня 2022 року.
Листи просимо надсилати  на електронні адреси   pokutskatriitsia@ukr.net та galia.voloschuk@pnu.edu.ua  або ж на поштову адресу  Центру досліджень «Покутської трійці», вул. Лисенка 8, м. Коломия, Івано-Франківська обл., 78203.
 «Висловлюємо величезну вдячність Збройним силам України за те, що  можемо працювати, вчитися і навчати, творити і просто жити!», – розповідає одна з ініціаторок конкурсу-флешмобу, директорка Центру досліджень «Покутської трійці» Галина Волощук.
«Війна в Україні змінила кожного українця і кожну українку. Передати свої емоції і відчуття людям, які мають щастя не відчувати моментів війни, складно. Але потрібно розповідати світові про подвиг, який робить для інших країн Україна.  Ми впевнені, що переможемо, адже за нами правда», – ділиться роздумами керівник Центр студентського розвитку Іван Тимків.
Єднаймося, підтримуймо захисників України, борімося за Перемогу!
Надіємося на Вашу активність, дорогі друзі!
Листи, надіслані  після 24 серпня, також
будуть передані нашим захисникам.
IMG_20220811_144325_137.png
Організовує,

команда центру студентського розвитку ПНУ
 
Номер телефону: 0985863499