Прийміть участь у конференції 25.02.2022 з публікацією у збірнику issn: 2708-1257

Шановні колеги!
Наукова платформа Open Science Laboratory
інформує про завершення прийому заявок для участі у
XXV Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» (м. Київ),
та про початок реєстрації для участі у
IX Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» 
(м. Київ).

Мультидисциплінарна конференція «Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» відбудеться 25 лютого 2022 року (реєстрація до 25.02.2022 включно).

Детальніше про захід та реєстрація на постійній сторінці конференції: https://openscilab.org/ua/konferenczii/suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/2022/02/25/xxv-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/

ISSN: 2708-1257

 

IX Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» присвячена обговоренню проблем сучасної освіти, обміну педагогічним досвідом. Запрошуємо вчених, педагогічних та науково-педагогічних працівників, здобувачів наукових та освітніх ступенів, а також усіх охочих долучитися до обговорення методології, теорії і практики освіти.

Конференція «Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» відбудеться 18 березня 2022 року (реєстрація до 18.03.2022 включно).

Детальніше про захід на постійні сторінці конференції.
Постійна сторінка конференції на сайті: https://openscilab.org/ua/konferenczii/suchasni-tendencii-ta-konceptualni-shljahi-rozvitku-osviti-i-pedagogiki/2022/03/18/ix-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-suchasni-tendencii-ta-konceptualni-shljahi-rozvitku-osviti-i-pedagogiki/

ISSN: 2709-6750

 

 

 

    За результатами конференції всім учасникам будуть надіслані в електронному вигляді:

  • сертифікат про участь у заході;
  • програма конференції;
  • збірник наукових праць (тез доповідей) учасників з присвоєним унікальним міжнародним стандартним серійним номером електронного періодичного видання ISSN 2708-1257.

 

Дійсність міжнародного стандартного серійного номеру ISSN можна перевірити за посиланням доступним на сторінці конференції або на сайті ISSN.

Список всіх учасників конференції та збірники тез доповідей будуть опубліковані на сторінці заходу (список учасників з назвами доповідей буде доступний для пошуку в глобальній мережі та локально на сайті www.openscilab.org за допомогою віконечка “пошук”).

Приклад збірників попередніх конференцій на сайті.

Зображення збірника (ISSN: 2708-1257)