Наукова платформа Open Science Laboratory

Шановні колеги!
Завершується прийом заявок на участь у
VII Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Сучасні тенденції та концептуальні шляхи розвитку освіти і педагогіки» (м. Київ),
яка буде проведена дистанційно на базі наукової платформи Open Science Laboratory

 

Конференція відбудеться 26 листопада 2021 року (реєстрація до 26.11.2021 включно). Захід присвячений обговоренню проблем сучасної освіти, обміну педагогічним досвідом. Запрошуємо вчених, педагогічних та науково-педагогічних працівників, здобувачів наукових та освітніх ступенів, а також усіх охочих долучитися до обговорення методології, теорії і практики освіти.

Детальніше про захід та реєстрація на постійній сторінці конференції: https://openscilab.org/ua/konferenczii/suchasni-tendencii-ta-konceptualni-shljahi-rozvitku-osviti-i-pedagogiki/2021/11/26/vii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-suchasni-tendencii-ta-konceptualni-shljahi-rozvitku-osviti-i-pedagogiki/

    За результатами конференції всім учасникам впродовж одного тижня будуть надіслані в електронному вигляді:

  • сертифікат про участь у заході;
  • програма конференції;
  • збірник наукових праць (тез доповідей) учасників з присвоєним унікальним міжнародним стандартним серійним номером електронного періодичного видання – ISSN: 2709-6750 (online).

Дійсність міжнародного стандартного серійного номеру ISSN можна перевірити за посиланнями доступними на сторінці конференції або на сайті ISSN.

Список всіх учасників конференції за напрямками та збірник тез доповідей (ISSN: 2709-6750) будуть опубліковані на постійній сторінці заходу (список учасників з назвами доповідей буде доступний для пошуку в глобальній мережі та локально на сайті www.openscilab.org за допомогою віконечка “пошук”).

Приклад збірника можна переглянути на сайті на сторінці попередньої конференції.

Зображення збірника (ISSN: 2708-1257)

Інші наукові заходи на сайті платформи www.openscilab.org

XXIII Міжнародна а інтернет-конференція «Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» (м. Київ)
Галузь: Міждисциплінарна
Дата проведення: 10 грудня 2021 р.
Прийом матеріалів: до 10 грудня 2021 р. (включно)
Посилання: https://openscilab.org/ua/konferenczii/suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/2021/12/10/xxiii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/  
Збірник ISSN: 2708-1257

Підсумкова щорічна II Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021» (м. Київ)
Галузь: Міждисциплінарна
Дата проведення: 17 грудня 2021 р.
Прийом матеріалів: до 17 грудня 2021 р. (включно)
Посилання: https://openscilab.org/ua/konferenczii/dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva/2021/12/17/ii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva-2021/
Збірник ISSN: 2710-1002