Конференції 10 та 17 грудня

Шановні колеги!

Завершується прийом заявок на участь у
XXIII Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» (м. Київ),

також встигніть подати матеріали на участь у
II Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021» (м. Київ),

 

Конференція «Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути» відбудеться 10 грудня 2021 року (реєстрація до 10.12.2021 включно).

Детальніше про захід на постійні сторінці конференції: https://openscilab.org/ua/konferenczii/suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/2021/12/10/xxiii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-suchasni-vikliki-i-aktualni-problemi-nauki-osviti-ta-virobnictva-mizhgaluzevi-disputi/             

    За результатами конференції всім учасникам впродовж одного тижня будуть надіслані в електронному вигляді:

  • сертифікат про участь у заході;
  • програма конференції;
  • збірник наукових праць (тез доповідей) учасників з присвоєним унікальним міжнародним стандартним серійним номером електронного періодичного видання – ISSN: 2708-1257 (online).

 

Щорічний захід «Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021» присвячено підбиттю підсумків 2021 року та визначенню перспективних напрямів розвитку науки, освіти та виробництва.

Конференція відбудеться 17 грудня 2021 року (реєстрація до 17.12.2021 включно).

Детальніше про захід на постійні сторінці конференції: https://openscilab.org/ua/konferenczii/dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva/2021/12/17/ii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva-2021/