Конференція «Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021»

Шановні колеги!

Завершується прийом заявок на участь у

II Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції
«Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021» (м. Київ).

 

Щорічна конференція «Досягнення і перспективи науки, освіти та виробництва: 2021» присвячена підбиттю підсумків 2021 року та визначенню перспективних напрямів розвитку науки, освіти та виробництва.

Конференція відбудеться 17 грудня 2021 року (реєстрація до 17.12.2021 включно).

Детальніше про захід на постійні сторінці конференції: https://openscilab.org/ua/konferenczii/dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva/2021/12/17/ii-mizhnarodna-naukovo-praktichna-internet-konferencija-dosjagnennja-i-perspektivi-nauki-osviti-ta-virobnictva-2021/

    За результатами конференції всім учасникам 21.12.2021 будуть надіслані в електронному вигляді:

  • сертифікат про участь у заході;
  • програма конференції;
  • збірник наукових праць (тез доповідей) учасників з присвоєним унікальним міжнародним стандартним серійним номером електронного періодичного видання – ISSN: 2710-1002 (online).

 

Дійсність міжнародних стандартних серійних номерів ISSN можна перевірити за посиланнями доступними на сторінці конференції або на сайті ISSN.

Список всіх учасників конференцій за напрямками та збірники тез доповідей будуть опубліковані на постійних сторінках заходів (список учасників з назвами доповідей буде доступний для пошуку в глобальній мережі та локально на сайті www.openscilab.org за допомогою віконечка “пошук”).