Заявки для участі у Другій літній школі Una Europa One Health,

До уваги аспірантів спеціальностей Біологія, Біохімія, Фізична реабілітація!
Відкритий прийом конкурсних заявок для участі у Другій літній школі Una Europa One Health, яка відбудеться влітку 2023 року на базі Левенського католицького університету (KU Leuven).
‘One Health Summer School – General’ організовується для аспірантів. Школа проходитиме у режимі оффлайн в Левенському католицькому університеті (Левен, БЕЛЬГІЯ) з 31 липня до 2 серпня 2023 року.
Усі витрати покриває проект Una4UA.
Проект зосереджений на всебічному розвитку аспірантів у трансдисциплінарній роботі та системному мисленні з акцентом на виклики One Health (наприклад, продовольча безпека, зміна клімату, готовність до пандемії чи антимікробна стійкість).
Що таке One Health?
One Health працює над досягненням цілей сталого розвитку (ЦСР) і визнає, що здоров’я людей, тварин, інших організмів і навколишнє середовище нерозривно пов’язані. Як підтвердила пандемія Covid-19, проблеми зі здоров’ям, які виникають через складну взаємодію між людьми, тваринами, рослинами та екосистемами, вимагають перегляду існуючих концепцій і методів. Тісніша співпраця між секторами та дисциплінами – включаючи науки про життя, охорону здоров’я та соціальні науки – має вирішальне значення.
Чому варто відвідати літню школу Una Europa One Health?
Літня школа Una Europa One Health об’єднає аспірантів і співробітників з усього Альянсу Una Europa та за його межами, щоб вивчити міждисциплінарні проблеми One Health і спільно працювати над пошуком рішень. Особливості цієї унікальної літньої школи:
• Інноваційна міждисциплінарна програма, розроблена провідними науковцями світу з університетів-партнерів Una Europa.
• Інтерактивна програма, з високим рівнем співпраці, де ви будете тісно співпрацювати з однолітками, наставниками та науковцями в мультикультурній науковій спільноті по всій Європі.
• Чудова можливість продемонструвати необхідні навички для вашого резюме, розвивати навички командної роботи, спілкування, дослідження та презентації, працюючи над викликами реального життя.
• Модульний підхід із набором онлайнових і локальних елементів, що стосуються різних рівнів знань
Критерії відбору для кандидатів:
Відбір учасників має здійснюватися конкурсною комісією університету за такими критеріями:
• це мають бути аспіранти, які можуть подорожувати по Європі (мають дійсний закордонний паспорт, а також мають право на перетин державного кордону під час воєнного стану);
• наявність сертифікату, який підтверджує рівень володіння англійської мінімум B2;
• мотиваційний лист аспіранта із обґрунтуванням бажання взяти участь в Літній школі, а також із описом очікувань від Літньої школи.
Дедлайн подачі документів (мовного сертифікату та мотиваційного листа): 20 березня 2023 року
Номінації слід надсилати на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків: interdep@pnu.edu.ua
Фінансові умови:
Ягеллонський університет покриває всі витрати, пов’язані з участю в літній школі.
• Витрати на проїзд в обидві сторони 3000 злотих (Україна-Бельгія);
• Витрати на проживання за 2 дні перебування в Левені (Бельгія) + 2 дні на дорогу (всього 5 днів) в сумі 4000 злотих;
• Плата за літню школу в розмірі 300 євро покривається безпосередньо Ягеллонським університетом Левенському католицькому університету.
Учасники отримають повну фінансову підтримку після прибуття до KU Leuven шляхом банківського переказу на вказаний банківський рахунок.
Проживання під час Літньої школи забезпечує KU Leuven, яке оплачується учасниками зі стипендії Una4UA.